Termes i Condicions

Amb seu al carrer Enric Prat de la Riba, 12, Local, amb el CIF B-66.359.068, és titular de el present lloc web. La utilització de l’web reconeix els termes i condicions generals a baix enumerats i descrits. La seva acceptació és absolutament indispensable per a la utilització dels serveis i informacions aquí prestats. Si no està d’acord amb els mateixos, ha de cessar immediatament l’ús d’aquest lloc web.

 

És un servei online amb l’objectiu de distribuir informació sobre immobles aptes a la venda, lloguer, permuta o traspàs, així com divulgar i promoure les respectives característiques i condicions dels mateixos incloent el corresponent preu.

 

Es reserva el dret de que en qualsevol moment, sense necessitat de previ avís i amb efectes immediats, modificar, afegir, actualitzar, eliminar, parcialment o totalment, els presents Termes i Condicions d’ús i Política de Privadesa. Garantint, en qualsevol circumstància, la qualitat, seguretat, legalitat, veracitat i exactitud de la informació dels béns immobles i ofertes en el lloc web publicats. L’usuari ha de consultar periòdicament la pàgina d’aquests Termes i condicions d’ús i Política de Privadesa per confirmar que s’han efectuat actualitzacions o canvis. Si no està d’acord amb alguna d’aquestes no ha d’utilitzar el present lloc web.

 

Ús del lloc web:

 

Els Usuaris que visiten el lloc web poden accedir i llegir tot el contingut contingut en el mateix, sense necessitat de registrar dades o informació personal. No obstant això, només els usuaris registrats o amb la presentació de formularis omplerts per al marcat de visites o sol·licituds de contactes comercials seran contactats i informats sobre els immobles i serveis disponibles a través de l’adreça electrònica o telèfon prèviament sotmesos a formularis propis. Rebran actualitzacions i informacions sobre els serveis i immobles disponibles a la web, en cas d’haver prèviament acceptat en el respectiu registre o formulari sotmès, comunicació a aquest efecte.

 

Aquest lloc web, o qualsevol dels nostres serveis, no s’ha d’utilitzar:

 

• Per qualsevol raó o propòsit que sigui il·legal, difamatori, ofensiu, perjudicial, abusiu, invasiu de la privacitat d’un altre o censurable;
• De manera que pugui perjudicar o interrompre aquest lloc web o qualsevol dels nostres serveis, o l’ús pacífic per part d’altres usuaris;
• Per transmetre virus o una altra codificació malintencionada que pugui danyar o pertorbar l’equip o el sistema informàtic (maquinari o programari) o equip de telecomunicacions;
• De manera que pugui ofendre a un altre o perjudicar, en particular, enviar o posar a disposició qualsevol contingut il·legal, fals, enganyós, amenaçant, malvat, abusiu, difamatori, injuriós, invasiu de la intimitat, perjudicial o que pugui afectar negativament imatge o activitat;
• Per promoure qualsevol tipus d’activitat comercial, o enviar o posar a disposició informació o continguts que pertanyen a tercers i que no té el dret d’utilitzar, com, per exemple, continguts protegits per drets d’autor de tercers o continguts que continguin dades personals de tercers.

 

En general, l’usuari ha d’utilitzar el lloc web de forma responsable, prudent i acurada, no havent de pertorbar o danyar la continuïtat o integritat del mateix.

 

No és responsable de cap dany directe, indirecte o negligent derivat de l’ús de la informació continguda en aquest lloc web o al propi lloc web, així com de la conducta perjudicial o pertorbadora de l’usuari.

¿Hablamos?
Hola, somos Immotècnics 👋
¿En qué podemos ayudarte?