Obrim nova boutique immobiliaria a Granollers

L’única empresa, boutique immobiliària, amb seus a peu de carrer a Granollers, Barcelona i Caldes d’Estrac, que utilitza les últimes tecnologies aplicades al sector per a la comercialització d’alta qualitat de tota la seva cartera d’immobles.

Immotècnics ha traslladat la seva seu central Real Estate Boutique immobiliària a unes elegants i vistoses oficines ubicades al carrer Joan Prim, 169, de Granollers. Els principals valors que representen l’empresa són l’honestedat, l’atenció personalitzada i la professionalitat, que els serveixen per generar estretes relacions de confiança i permeten ser recomanats pels seus propis clients. A què esperes per visitar-los?

Immotècnics, que neix l’any 2014 a Granollers, en plena crisi del sector immobiliari, concep els espais de lesseves oficines, com a boutiques RealEstate, un concepte nou en el sector, on cada client rep un tracte únic i per- sonalitzat, a través d’un/a dels nos- tres consultors/es.

Amb un equip consolidat, professio-nal i qualificat, els permet assessorarde forma integral en qualsevol aspec- te del sector immobiliari. L’empresa consta d’arquitecte i advocat propi, per gestionar tot tipus d’incidències

legals i jurídiques que poden sortir en qualsevol operació dins l’àmbit im- mobiliari.

La naturalesa del seu model els obli- ga a dur a terme un servei basat en un portfoli d’alta qualitat, gestionatsd’una forma professional i eficient,utilitzant les últimes eines dins el màrqueting immobiliari i sent experts en la gestió dels portals immobiliaris per la cerca de potencials clients.

Un dels principals avantatges queels diferencien de la seva competència ésel màrqueting immobiliari. Disposen dels millors professionals en aquest àmbit i realitzen visites virtuals en 3D,vídeos amb dron i fotografies profes-sionals. Inverteixen i ofereixen serveis d’alta qualitat en cadascun dels im- mobles que gestionen perquè puguin ser comercialitzats de la manera més visible i professional. Fusionen l’aten- ció personalitzada amb l’excel·lèn- cia de la tecnologia i estratègies de màrqueting i publicitat, que fan que la comercialització dels habitatges siguid’alta qualitat i d’una eficàcia exitosaen la recerca de compradors.

Gaudir dia rere dia del que fan és el motiu pel qual poden oferir el mi- llor assessorament i tracte a tots els clients. L’empresa, en fase de creixe- ment, disposa de tres boutiques ober- tes al públic, distribuïdes a Barcelona, el Vallès Oriental i el Maresme. Immo- tècnics ha aconseguit crear un grup multidisciplinari, preparat per afrontar la venda de qualsevol immoble i rep- te que es presenti. Immotècnics és la teva millor opció per vendre o llogar el teu immoble. Més de 1.000 operacions els avalen!

No hi ha Comentaris

Publicar Comentari

¿Hablamos?
Hola, somos Immotècnics 👋
¿En qué podemos ayudarte?