Assistent personal de compra

Particular

“Ens assegurem que l’habitatge que estàs comprant, reuneixi tots els requisits legals, jurídics i tècnics”

Anàlisi de mercat

Ajudem al client a establir un protocol que li permeti, segons el pressupost disponible, poder comprar l’habitatge que realment s’ajusti a les seves necessitats. Assessorem al client sobre quina zona és millor comprar

Negociació

Per aconseguir el preu final, intervenim en la negociació a través del nostre coneixement professional i capacitat de diàleg.

Anàlisi jurídic i tècnic

La visió completa de cadascun dels nostres professionals, fa possible que el client pugui comprar amb una extrema seguretat. Es revisen tot tipus de càrregues que puguin afectar a l’habitatge en concret, així com la situació urbanística i tota la documentació tècnica necessària.

Vols què gestionem la compra del teu nou habitatge?

  Inversor

  “Inverteix en el mercat immobiliari i augmenta el teu patrimoni”

  Planificació

  S’estudia i dissenya el millor pla d’inversió, calculant rendibilitats des d’un inici. S’ha de tenir en compte si la inversió és esporàdica o bé exponencial per augmentar el patrimoni immobiliari, d’aquesta manera podrem preparar una estratègia òptima.

  Administració del patrimoni

  Ens encarreguem d’actualitzar els contractes d’arrendaments, de les pujades de l’IPC, i de totes aquelles gestions que augmenten la rendibilitat de la inversió immobiliària.

  Optimització dels actius

  S’estudia en cada cas, la rendibilitat que s’està aconseguint, i a partir de la mateixa, s’aconsella seguir llogant o bé vendre alguna de les propietats, sempre amb l’objectiu de tenir el màxim benefici segons la tendència del mercat immobiliari.

  ¿Hablamos?
  Hola, somos Immotècnics 👋
  ¿En qué podemos ayudarte?